<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5922799427387408590\x26blogName\x3d//Story+Hidupku\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://mrshana53.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mrshana53.blogspot.com/\x26vt\x3d-1870869198464802388', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








Freaking outt!
Sunday, 24 March 2013 05:43 0 Comment(s)

Hye peeps! How's your day? Today, I want to share my birthday 'celebration' at my hostel :3 Awesome, you know? :D
3 MAC 2013
Time tu ada Program kat asrama. Budak dorm1 kena tumpang dorm lain sebb fasilator nak tumpang dorm1. Okay, first time doe tidur dorm lain o.O Hana kena tidur dorm2, but Hana tidur dorm3. Pukul 5 dah kena ada kat surau. Gila kan? -.- Tapi Hana sempat mandi (Y). Hana masuk surau, and I was like this..
*sambung tidur. Hana bangun pukul 8. Haha, tak dengar ceramah langsung :D Hana pakai baju favourite Hana pagi tu. Ada senamrobik apa semua, and everybody*not everybody, most of them started to wish me. Before that, Bell ada cakp nak campk Hana dalam kolam ikan. I was like.. *Nooooooo! K, fine. Tapi dia takkan buat sebb kalau dia buat, Hana akan marh gilaa. >.< And I celebrate my birthday with my twins --> Aminah. Dia tinggi yaww. Dia suka buat lawak. :) Sepanjang program tu, Arman takde. *my pet brother. Ok, sedihhhhh. TT_TT But, masa tu dia tak sihat. Petang tu dia balik. Yeayy! Happy gila. Macam-II berlaku haritu, but Hana malas nak type. Haha, I'm lazy :3
Malam tu Hana tidur dengan Bell n Aminah. Masa nak tidur tu, tiba-II ada orang ketuk pintu dorm. Masa tu pukul 11 lebih, nak dekat pukul 12. Ada kawn kak Umi tanya Hana mana. And someone just said I was asleep. Then I was like.. Oh,oh! Here I am! Hana pakai tudung je, dah pukul 12. Masa melangkah ke luar dorm, ada orang tepek bedak kat pipi Hana..iaitu Kak Amna. Masa tengah 'date' tu, warden menjerit, suruh tidur -..- Potong line betul. Hana tidur dengan keadaan muka Hana putih :3 lol. Tasya bagi bantal peluk. Ok, comel gilaa. Hana conteng bantal tu. Hana tulis nama orang yang Hana sayang. Masa Hana tidur, Hana peluk kuat-II (Y). Haha, Ok, itu je nak tulis. Bye peeps! 
*Miss them. Time rehat kat sekolah agama dulu. *Nak kembali kat zaman ni! >.<